Despre noi

Povestea noastra,

Povestea noastra a inceput in momentul venirii pe lume a primului copil, cand orice parinte cauta din timp lucrusoare pentru ingeras. In cautarile noastre am gasit multe lucruri de buna calitate, la un pret accesibil. Probabil stiti ca la venirea pe lume a copilui, deja esti pregatit: ai citit tot ce se poate despre crestere copilului, stii toate jucariile, la unele zici „ mm.. imi place, pretul e bun, si ce daca copilul are 1 an se va bucura mult la 3-4 ani”. Si asa incet, incet, toate cautarile facute de noi au inceput sa ne placa mult, si am zis: „Trebuie sa strangem mai multe produse din mai multe categorii si sa facem un magazin in care toate produsele sa fie la un pret accesibil, si pe care sa le aratam tuturor parintilor”.

Si asa am inceput constructia magazinului online www.zambirici.ro.

Incercam sa va aducem atentiei cele mai bune produse, de ce mai buna calitate, la cele mai bune preturi.  Chiar daca uneori nu sunt cele mai bune preturi incercam sa compensam prin oferte personalizate si prin oferirea de vouchere cadou.

Incercam cu mic, cu mare sa cautam cele mai bune produse si sa oferim impreuna cu partenerii nostrii cele mai bune servicii, astfel incat tu sa fii multumit.

O zi frumoasa,

Acesta este un site de prezentare — nici o comandă nu va fi onorată. Refuză