Despre noi

Povestea noastra,

Povestea noastra a inceput in momentul venirii pe lume a primului copil, cand orice parinte cauta din timp lucrusoare pentru ingeras. In cautarile noastre am gasit multe lucruri de buna calitate, la un pret accesibil. Probabil stiti ca la venirea pe lume a copilui, deja esti pregatit: ai citit tot ce se poate despre crestere copilului, stii toate jucariile, la unele zici „ mm.. imi place, pretul e bun, si ce daca copilul are 1 an se va bucura mult la 3-4 ani”. Si asa incet, incet, toate cautarile facute de noi au inceput sa ne placa mult, si am zis: „Trebuie sa strangem mai multe produse din mai multe categorii si sa facem un magazin in care toate produsele sa fie la un pret accesibil, si pe care sa le aratam tuturor parintilor”.

Si asa am inceput constructia magazinului online www.zambirici.ro. Magazinul nostru de comert electronic beneficiaza de cele mai noi tehnologii, datorita testarii si imbunatatirii continue a platformei software.

Incercam sa va aducem atentiei cele mai bune produse, de ce mai buna calitate, la cele mai bune preturi.  Chiar daca uneori nu sunt cele mai bune preturi incercam sa compensam prin oferte personalizate si prin oferirea de vouchere cadou.

Desi am inceput afacerea prin vanzarea de Wall Stickers pentru camera copilului, am ajuns acum sa atingem toate categoriile de produse din gama pentru copii.

In prezent societatea noastra s-a axat pe importuri de produse din categoria scoala si gradinita. Produsele sunt de cea mai buna calitate, datorita faptului ca sunt produse sub diferite licente autorizate. Produsele sunt comercializate „la prima mana”, ele fiind aduse direct de la producatori, lucru ce face ca pretul sa fie unul foarte bun. Acest lucru ne-a creat o imagine foarte buna si zilnic avand foarte multi clienti si vizitatori.

Aceasta fiind pe scurt mica noastra poveste de inceput, iti oferim posibilitatea sa ne pui mai multe intrebari legate de produsele noastre pe adresa de e-mail contact@zambirici.ro,  si special pentru tine am creat mai multe vouchere cadou pentru prima comanda. Navigand pe site in cautarea produselor preferate, ti-am pregatit o surpriza personalizata doar pentru tine.

Acum ca ne cunoastem iti punem la dispozitie si datele noastre de contact:

ONLINE KIDS SRL:  Facebook

Cod unic inregistrare: RO30356191,

Numar Registrul Comertului: J40/7311/2012

Capital social: 200 lei

Cont lei : RO58INGB0000999903458887 , deschis la ING Bank – Sucursala Baba Novac

Sediu social: Bucuresti, Sector 3, Str. Drumul Gura Calitei, nr. 4-32.

Punct de lucru (Magazin ZAMBIRICI): Sos. Vitan Barzesti, nr. 7A, Centrul Comercial Vitantis, Sector 4.

Daca ai un magazin si iti plac produsele noastre cere acum OFERTA PERSONALIZATĂ!

 

Incercam cu mic, cu mare sa cautam cele mai bune produse si sa oferim impreuna cu partenerii nostrii cele mai bune servicii, astfel incat tu, clientul nostru sa fii multumit.

O zi frumoasa,