Prelucrarea datelor cu caracter personal

ONLINE KIDS SRL (O.K) este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 26741.O.K prelucreaza date cu caracter personal cum sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, imagine.

Cand un Utilizator isi creeaza un cont pe www.zambirici.ro, prin selectarea optiunii corespunzatoare isi da consimtamantul expres in vederea primirii de comunicari comerciale din partea O.K.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. O.K putand selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Datele colectate ajung si la companiile prin care se livreaza coletele sau la procesatorii de plata cu cardul in cazul platilor cu cardul.

O.K certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

O.K colecteaza date cu caracter personal doar in urmatoarele scopuri: reclama, statistica, situatii economico-financiare, marketing, publicitate, informarea Clientilor privind starea contului, comenzii lor, informarea Clientilor despre produse noi, informarea despre promotii noi.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul O.K.

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea desfasurarii in conditii normale a contractului intre O.K si Client.

In momentul modificarii datelor cu caracter personal deja existente in baza de date, ele vor fi folosite pentru noile comenzi ale clientilor.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa SC ONLINE KIDS SRL, contact@zambirici.ro , va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • sa interviti asupra datelor transmise;
  • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

 

**********************************************************************************

O.K nu solicita Utilizatorilor sau Clientilor sai prin nici un mijloc de comunicare (telefon/e-mail/personal) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale secrete.

In cazul in care Utilizatorul/Clientul divulga unor terti informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale secrete, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale.

Acesta este un site de prezentare — nici o comandă nu va fi onorată. Refuză